Welkom BIJ JANNEMEIS

Mag ik me even voorstellen.
Mijn naam is Jannemeis Snels en ik heb al heel mijn leven een enorme passie voor tekenen. Daarnaast ben ik verslaafd aan mozaïeken en als enige moeder blij als er weer eens een mooi bordje sneuvelt; dat kan dan mooi weer in een mozaïek verwerkt worden.

Ik word blij en rustig van creatief bezig zijn. Deze ervaring wil ik graag overdragen aan anderen. Daarom geef ik al jaren les aan kinderen en volwassenen en doe dat met heel veel plezier.

Enthousiasme en plezier staan op de eerste plaats, als er ook nog wat moois uitkomt is dat helemaal meegenomen. Mijn ervaring is echter dat elk mens zichzelf kan verrassen; dat iedereen veel meer kan dan hij zelf denkt!

Ik woon op een prachtige plek in Heeswijk-Dinther; in een klein arbeidershuisje met een grote tuin. In mijn tuin heb ik een atelier waar ik kleine groepen ontvang die onder mijn leiding creatief bezig zijn.

Daarnaast werk ik natuurlijk ook lekker voor mezelf. Op deze site kunt u vrij werk en werk in opdracht bekijken. Voor mijn ontwerp- en tekenwerk verwijs ik u door naar Studio Vliegwerk.

Ik hoop u te kunnen begroeten als groep in mijn tuinatelier, of gewoon als geïnteresseerde die eens live wil komen kijken naar wat ik zoal maak.
U bent van harte welkom!

Met vriendelijke groeten,
Jannemeis